Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Teqball: 8 dobogós helyet szereztek a magyarok a Madrid World Series-en

Remek eredményeket értek el a magyarok a teqball-sorozat madridi állomásán.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/FITEQ/Rungrodzs Jongrit
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A teqballosok legrangosabb nemzetközi sorozatának madridi állomásán nyolc dobogós helyet harcoltak ki a nemzeti csapat tagjai: Bányik Csaba és Katz Balázs aranyérmes lett párosban a Madrid World Series-en úgy, hogy Bányik a vegyespárosban is győzött.

Ebben a kategóriában a később a torna legjobbjának megválasztott Bányik Ács Krisztinával állt asztalhoz. Egyéniben a nőknél Izsák Anna ezüstérmes lett, ugyanitt Dezsényi Zsófia harmadik helyen zárt. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Férfi egyéniben Csereklye Martin lett második, és ezeken kívül további két ezüstérmet gyűjtöttek be a magyarok, miután Kota Gabriella Katz Balázzsal (vegyespáros), Péchy Petra pedig Vicsek Nórával (női páros) is felállhatott a dobogó 2. fokára.

Magyarországon a sportágban fontos állomás következik a hazai élmezőny számára, hiszen június 15-én és 16-án Győrben lesz a MOL Országos Teqball Bajnokság záró állomása, mely többek között a vb-indulásokról is dönt majd. Előtte azonban lesz még egy World Series verseny Vietnámban – adta hírül az OTS.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.