Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Telefonokat és egy pénztárgépet is kihalászott bezárt üzletekből egy szegedi férfi (videó)

A technika nem mindennapi, de valószínűleg a büntetés is az lesz.

...svg content...Fotó: Unsplash/Siarhei Horbach
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint a vádlott 2024. áprilisában, 10 nap leforgása alatt háromszor is megjelent esténként egy bevásárló központ üzletsorán, azzal a céllal, hogy a bezárt üzletekből különböző értéktárgyakat lopjon.

A férfi a drótból hajlított eszközével egy mobiltelefon-szaküzletből több készüléket lopott el úgy, hogy azokat az üzletet lezáró rácson kiügyeskedte, majd az áruvédelmi zsinórról letépte; míg egy másik boltból hasonló módszerrel a pénztárgépet húzta magához. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Az elkövető összesen 735 ezer forint értékben lopott telefonokat, míg a kasszából 25 ezer forint készpénzt vett magához. A büntetett előéletű vádlottat a járási ügyészség két rendbeli lopás miatt állította bíróság elé. Az ügyben tartott tárgyaláson a férfit a Szegedi Járásbíróság a vád szerint bűnösnek mondta ki, és két év börtönre ítélte.

Az ítélettel szemben az ügyészség súlyosításért jelentett be fellebbezést, így az eljárás másodfokon, a Szegedi Törvényszéken folytatódik. Az ezen a linken megtekinthető videón az egyik trükkös lopás látható.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.