Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

A tegnapi budapesti BMW-s baleset sofőrje ittasan vezethetett

Tegnap este két komolyabb baleset is történt Budapesten, egy BMW-s pedig vélhetően ittasan ült volán mögé.

...svg content...Fotó: budapestkörnyéke.hu
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Két komolyabb balesetet is okozott, hogy a tegnap éjjeli vihar során nem a megváltozott útviszonyoknak megfelelően vezettek a sofőrök – írja az ATV a budapestkörnyéke.hu nyomán. A portál úgy értesült, hogy az egyik balesetben érintett sofőr ittasan ült a volán mögé.

Az egyik baleset a soroksári Haraszti útnál történt, ahol egy Ford Focus kombi csúszott meg a Grassalkovich úti felüljáró alól Dunaharaszti felé kanyarodva: miután a férfi elvesztette járműve felett az irányítást, a MÁV-HÉV zavarelhárító kocsijába csapódott. A férfi súlyosan megsérült a baleset következtében, mentő szállította a legközelebbi kórházba. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Egy másik, súlyosabb kimenetelű baleset is történt a fővárosban éjjel. Az Erzsébet körúton egy BMW-s ütközött egy másik BMW-vel. A Blaha Lujza tér felől az Oktogon irányába haladt, mikor autója megcsúszott, majd jobbra kitérve egy parkoló BMW-nek ütközött.

Miután megcsúszott, felcsapódott a járdára, ahol néhány zöld terelőoszlop kidöntése után keresztbe fordult a bicikliúton, végül egy vendéglátóhely teraszának szélén állt meg. A vihar miatt szerencsére senki sem tartózkodott a teraszon.

A portál úgy értesült, a balesetben érintett BMW sofőrje ittas lehetett, a rendőrség ezért le is foglalta a járművet. A balesetet okozó autóban egyébként fiatalok ültek, a vezető férfit és két lányt a kiérkező mentők megvizsgálták, de nem szenvedtek súlyos sérüléseket.