Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,82 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,86 Ft
Bitcoin
60,307 $

A nyílt utcán esett neki egy férfi egy Trabantnak, közel 300 ezres kárt okozott (videó)

A férfi kissé elragadtatta magát, de szerencsére mindent videóra vettek, és kiderült, közel 300 ezer forintos kárt okozott.

...svg content...Fotó: Unsplash/Andreas Schantl
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Az eset még 2022 év végén, december 30-án történt, amiről most láttak napvilágot a felvételek, miután tárgyalták a rongáló ügyét. Egy tatabányai parkolóban rongálta meg a férfi a Trabantot, amiben összesen 293 500 forintos kárt okozott. „A férfi a motorház tetejét meghajlította, a motortérben a kábeleket kitépte, a bal első ajtót megpróbálta letörni, annak külső részét betörte, továbbá az utastérben több alkatrészt letört.” – írja az ügyészség.

A férfi ezzel nem állt le, mert a Trabant forgalmi engedélyét és a sértett személyes tárgyait is kidobta. A forgalmi engedély a tócsában áztatás következtében olvashatatlanná vált, ami újabb költséget jelent. „Ezután a vádlott a személygépkocsit kitolta az úttest közepére, ezért akadályt létesített, így veszélyeztette az úttesten közlekedők életét, testi épségét.” Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

Az ítélet megszületett, közlekedés biztonsága elleni bűntette, rongálás vétsége és közokirattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat az ügyészség a férfival szemben. Emellett a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.