Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Túl erősen csapta be az ajtót az utas, mire a taxis megütötte

A meghökkentő eset Pozsony belvárosában történt.

Fotó: Unsplash/Lexi Anderson
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A Paraméter az SME értesülései nyomán számolt be arról, hogy szombaton este egy nő és egy férfi Pozsonyban taxis hívott, ám a sofőr nem volt hajlandó a Régi Vásárcsarnokhoz menni, így az utasoknak kellett elsétálniuk a taxishoz a Klobučnícka utcába.

A férfi megosztotta, illedelmesen köszöntek a sofőrnek, ám az ingerülten rászólt a férfire, hogy túl erősen csapta be az ajtót. Erre az utas elnézést kért, ám a taxis vitatkozni kezdett vele, és meggyanúsította azzal, hogy szándékosan tette. Ezt követően tettlegességig fajult a helyzet, ugyanis a taxis az arcán megütötte a férfit. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

A páros női tagja még aznap este panaszt tett a sofőrre a Bolt alkalmazásán, ám választ csak hétfőn kaptak az ügyben. Az ügyfélszolgálat válaszában elnézést kért a történtekért, megjegyezve, hogy a sofőrrel eddig nem voltak rosszak a tapasztalatok. A vállalat végül 5 eurós kártérítést fizetett a párnak, melyet a következő utazásuk alkalmával használhatnak fel, noha ők ezek után már nem szeretnének a Bolt taxival utazni.

Noha a vállalat válaszában azt írta a párnak, hogy a taxisra korábban nem volt panasz, amikor a nő megosztotta a történteket a közösségi médiában, két nő is jelentkezett, akik kísértetiesen hasonló tapasztalatokról számoltak be a szóban forgó taxisofőr kapcsán.