Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

A szerencsi motorbaleset 16 éves áldozata bukósisak és jogosítvány nélkül, részegen vezetett

Részegen, jogosítvány nélkül és más motorjával rohant oszlopnak egy 16 éves fiú Szerencsen.

...svg content...Fotó: David Tomaseti/Unsplash
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Bukósisakot sem viselt, így nem volt esélye túlélni az ütközést, a mentők kórházba vitték, de ott meghalt. Több tragikus motorbaleset is történt alig egy nap alatt. Hatvannál egy előzés után először szalagkorláttal ütközött egy motoros, majd fejjel nekicsapódott egy oszlopnak. Azonnal meghalt.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a fiatal olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, habár mentők kórházba szállították, fejsérülése miatt nem élte túl a balesetet. A Tények úgy értesült, a fiatal szinte minden szabálytalanságot elkövetett, mielőtt a motorra ült volna.

A rendőrség közlése szerint a fiatal egy egyenes úton vesztette el az irányítást a motor felett, s bár egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi vezetett a tragédiához, tény, hogy a fiatal bukósisak, jogosítvány és engedély nélkül vezette a motort, ráadásul ittas is volt. A közelben lakók szerint a fiatal egyike volt annak a csapatnak, akik gyakran gyorsulási versenyeket rendeznek esténként, autókkal és motorokkal is.