Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Szén-monoxid-mérgezés következtében vesztette életét egy nő Szombathelyen

Már csak a nő holttestét találták meg, nem tudtak rajta segíteni.

Fotó: Depositphotos
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint hétfőn reggel negyed nyolckor egy szombathelyi esetről érkezett jelzés. A Malom utcában egy fürdőszobában talált középkorú nő holttestéhez riasztották a tűzoltókat.

Egy háromemeletes társasház földszinti lakásának fürdőszobájában a nyílt égésterű vízmelegítő csukott ajtó és ablak mellett üzemelt, ezért szén-monoxid keletkezett. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A tűzoltók légzőkészülékben méréseket végeztek és kimutatták a mérgező szén-monoxid jelenlétét. A lakásban nem volt szén-monoxid-érzékelő készülék.

A mérgező szén-monoxid akkor jön létre, ha beltérben nyílt láng van, és a tűz környezetében nem megfelelő a levegő-utánpótlás. Ha elérhető a vízmelegítőnk, vagy fűtőeszközünk égéstere, látható a láng, akkor állandó és automatikus szellőzésről kell gondoskodni. Nem elég néha kinyitni az ablakot. Érdemes ezek mellett egy jó minőségű szén-monoxid-érzékelőt is beszerezni.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.