Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Felkapott egy szemetest, betörte egy kecskeméti órabolt kirakatát, majd a zsákmánnyal elmenekült

380 ezer forint értékben sikerült lopnia, ám elkapták.

...svg content...Fotó: ugyeszseg.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint akár börtön is várhat arra a férfire, aki egy utcai szemetessel betörte egy kecskeméti órabolt kirakatát, majd 380 ezer forint értékben emelt el órákat.

A vádirat szerint a büntetett előéletű, helybeli, hajléktalan férfi 2023. november 30-án, hajnalban egy fém utcai szemetessel betörte a Kecskemét belvárosában lévő órabolt kirakatát. Ezt követően 18 darab, összesen 380 ezer forint értékű órát vett magához, majd távozott a helyszínről. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A lopáson felül további kárt is okozott a kirakat betörésével, mintegy 400 ezer forint értékben. A kecskeméti egyenruhások a betörés után alig egy héttel azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették az elkövetőt, akit az ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével vádolja és vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.