Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,80 Ft
Euró
385,53 Ft
Font
452,69 Ft
Bitcoin
69,814 $

Felkapott egy szemetest, betörte egy kecskeméti órabolt kirakatát, majd a zsákmánnyal elmenekült

380 ezer forint értékben sikerült lopnia, ám elkapták.

...svg content...Fotó: ugyeszseg.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint akár börtön is várhat arra a férfire, aki egy utcai szemetessel betörte egy kecskeméti órabolt kirakatát, majd 380 ezer forint értékben emelt el órákat.

A vádirat szerint a büntetett előéletű, helybeli, hajléktalan férfi 2023. november 30-án, hajnalban egy fém utcai szemetessel betörte a Kecskemét belvárosában lévő órabolt kirakatát. Ezt követően 18 darab, összesen 380 ezer forint értékű órát vett magához, majd távozott a helyszínről. Soron kívül Könyveket írt alá Orbán Viktor, tömegek álltak sorba érte (videó)

A lopáson felül további kárt is okozott a kirakat betörésével, mintegy 400 ezer forint értékben. A kecskeméti egyenruhások a betörés után alig egy héttel azonosították, elfogták, majd őrizetbe vették az elkövetőt, akit az ügyészség kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettével vádolja és vele szemben végrehajtandó szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta.

Havasi Katalin az oltásellenes mozgalmakról: egy szűk, de hangos csoport akciózik

Elmondása szerint ezek célja, hogy megrendítsék a szülők bizalmát a védőoltásokban, pedig bizonyítottan nem okoznak maradandó károsodásokat.