Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,36 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
67,989 $

Szabadnapos rendőrt is megelőzött egy száguldozó porschés Németországban, elkobozták autóját

200 km/óra feletti sebességgel száguldozott a fiatal Porsche 911 sportautójával, miközben egy motorossal versenyzett.

...svg content...Fotó: Unsplash/redcharlie
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Infostart közlése szerint egy 27 éves férfi 2023 áprilisában a 23-as autópályán a Porsche 911 sportautójával versenyezni kezdett egy motorossal, aminek az lett a vége, hogy több mint 200 km/órával száguldott az autópályán. Eközben belefutottak egy rendőri ellenőrzésbe, a bíróság pedig most hozott ítéletet az ügyben.

A pinnebergi bíróság döntése nyomán hosszú időre bevonták a jogosítványát, és egy 600 eurós (234 ezer forint) szabálysértési bírságot is kapott az ámokfutó. Csakhogy a bíró úgy határozott, ennél komolyabb büntetésre van szükség: a bíró elkobozta a fiatal 170 ezer eurós (66,4 millió forint) sportautóját is. Soron kívül Cristiano Ronaldo megint történelmet írt a szaúdi ligában

Mint utólag kiderült, úgy bukott le akciójával a 27 éves sofőr, hogy száguldozás közben megelőzött egy szabadnapos rendőrt is az autópályán, aki azonnal riasztotta kollégáit.
Az ügyész indoklása szerint az elkobzásra azért volt szükség, mert a sportautó a férfi kezében fegyver, amit újra használhat, így el kell tőle venni. Ugyanakkor jogosítványát másfél év múlva vissza is kaphatja.

Megint besült Észak-Korea kémműholdjának fellövése, felrobbant a rakéta

Nem sokkal azután, hogy Észak-Korea fellőtte a következő kémműholdját, újabb gondok akadtak vele.

Vitézy Dávid: nem lesz örökké miniszter Lázár János

Az LMP jelöltje szerint biztosan nem ő nyerné meg a „ki van a legjobban Lázár Jánossal” versenyt, de azt gondolja, hogy a politikus Budapest-ellenes politikája visszaüthet.

Erősödéssel indította a napot a forint

Halvány erősödéssel indította a napot a forint, de ez még változat a nap végére, ami a devizapiacon mindig izgalmas.