Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Száguldozva karambolozott kabriójával, a hátsó ülésen utazó barátnői szörnyethaltak

A fiatal nő a megengedett sebesség kétszeresével száguldott, a hátsó ülésen utazó barátnői pedig nem voltak bekötve.

Fotó: Unsplash/Krzysztof Hepner
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hétfőn jelent meg a bíróságon a 23 éves Adele Ojokie Aidonojie, aki egy estén a megengedett sebesség több mint kétszeresével hajtott kabriójával, a hátsó ülésen pedig két barátnője utazott, akik nem voltak bekötve és az út közben táncoltak. A nő nagy sebességgel karambolozott, a két nő pedig kirepült az autóból és szörnyethalt.

A 23 éves Adele Ojokie Aidonojie barátai, Rida Boujetif, Mary Macharia és Ben Sidibe társaságában Londonban italozott 2022. július 16-án este, majd együtt beszálltak a nő Mini Cooper kabriójába. Hajnali 3 óra 24 perc körül a londoni Battersea negyedben a leengedett tetejű autóval karamboloztak, melynek következtében Boujetif és Macharia kizuhantak a hátsó ülésről és halálos fejsérüléseket szenvedtek. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Sidibe az anyósülésen ült, ám az ő biztonsági öve be volt csatolva. Őt kartöréssel szállították kórházba. Aidonojie a bíróságon tagadta felelősségét a halálos baleset kapcsán, csakhogy a törvényszéki sebességelemzés szerint a baleset idején körülbelül 62 mérföld/órás (99 km/óra) sebességgel haladt egy 30 mérföld/órás (48 km/óra) úton.

Az ügyészek egy szemtanú vallomásával is alátámasztották a nő felelősségét, aki elmondta, hogy a nő azt mondta neki a helyszínen, közvetlenül a baleset után, hogy ne hívja se a rendőrséget, se a mentőket, mert letartóztatják. Azt állította a szemtanúnak, hogy „cserbenhagyásos gázolás” történt, majd megkérdezett egy másik szemtanút, hogy az utcában vannak-e kamerák. A Metro szerint a per hamarosan folytatódik.