Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Épphogy szabadult egy oroszlányi férfi, pár nap múlva újra lopáson kapták

Úgy tűnik, a férfi semmit sem tanult.

Fotó: Depositphotos
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy 37 éves férfi 2023. augusztus óta több lopást is elkövetett oroszlányi üzletekben: többnyire illatszereket, tisztítószereket, és szeszes italokat lopott el. A rendőrség szerint alig 6 hónap alatt 9 alkalommal lopott, miután pedig erre fény derült, 2024. január 21-én őrizetbe vették H. Rolandot, az ügyészség pedig később elrendelte letartóztatását.

Noha február 15-én szabadult, alig 7 nap múlva már szabálysértési elzárását töltötte, ami március 25-ig tartott. A történet azonban itt nem ért véget: a férfi ugyanis szabadulása napján egy áruházból ismét tisztálkodószereket akart ellopni, több mint 70 ezer forint értékben. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A biztonsági őr, aki kiszúrta a férfit, a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta, majd az elkövető ellen folytatólagosan elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az oroszlányi rendőrök ismét őrizetbe vették és az ügyészség másnap elrendelte a letartóztatását.