Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,667 $

Súlyos hibát találtak a Samsung okostelefonoknál

Különböző fórumokon terjednek azok a baljós hírek, melyek alapján hangproblémák léptek fel a dél-koreai gyártó mobiltelefonjain.

...svg content...Unsplash
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A közösségi oldalakon és a Samsung Members fórumokon is több panaszt olvasni arról, hogy egyes Samsung Galaxy mobilok tulajdonosai szerint nem mindig megfelelő, kifejezetten rossz a hang minősége egyes appok használata közben – olvasható a Sammobile portál jelentésében.

Az eddigi visszajelzésekből kiindulva nemcsak a középkategóriás modellek, hanem a zászlóshajók is érintettek, így például a Galaxy S10, a Galaxy S20, a Galaxy S21, a Galaxy Z Flip3, a Galaxy Z Fold2, a Galaxy Z Fold3 és a Galaxy A52G készülékek.

Mivel sokaknál a One UI 4 frissítés telepítése után merültek fel a problémák, ezért egyelőre arra lehet gyanakodni, hogy a csomagban van a hiba. A jelenségek eltérők, vannak, akik arról számolnak be, hogy csak az alacsony és közepes frekvenciáknál van baj, a zenestreamelő appok pedig rendeltetésszerűen működnek.

A dél-koreai techóriás egyelőre nem reagált a hírekre, csupán annyi ajánlást tettek közzé, hogy az érintettek próbálják meg elvégezni telefonjukon a gyári helyzetbe való visszaállítást.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.