Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,65 Ft
Euró
389,20 Ft
Font
455,00 Ft
Bitcoin
54,472 $

Fergeteges premierekkel készül a Disney+ decemberben

Számos premiert jelentett be a streamingszolgáltató, így biztosan nem fogunk unatkozni az év utolsó hónapjában.

Fotó: Disney+
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak.

Idén decemberben nem menekülhet sorsa elől a Disney+, hiszen megérkezik a várva várt Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson and the Olympians) című eredeti sorozat, valamint a legújabb Lucasfilm Indiana Jones-film (kizárólag a Disney+-on) is. Soron kívül Hivatalos: Sulyok Tamás Magyarország új köztársasági elnöke

Természetesen rengeteg ünnepi szórakozásra is számíthatsz a Disney+-szal, hiszen a teljes Reszkessetek, betörők! (Home Alone) és a Drágán add az életed! (Die Hard) kollekció elérhető a sok más tartalom mellett!

Az új vígjáték, a Drámatábor (Theater Camp) éppen időben érkezik, hogy mindenkit felvidítson ezeken a hosszú, sötét estéken. Egyébként a film sztárjai, Ayo Edebiri és Molly Gordon FX A mackó (The Bear) című sorozatban is láthatóak, amelynek 1. és 2. évadát most a Disney+-on streamelhetitek!

Íme, a decemberi újdonságok

PERCY JACKSON ÉS AZ OLIMPOSZIAK

Fotó Disney+

DISNEY+ ORIGINAL SOROZAT
December 20.
2 résszel indul

Percy Jacksonnak veszélyes próbát kell kiállnia. Szörnyek célpontjaként nagy sietve és isteneket átverve utazza át egész Amerikát, hogy visszaszerezze Zeusz ellopott villámtőrjét, és megállítson egy kitörőben lévő háborút. Miután elveszíti anyját, Percy a félvér táborban húzza meg magát, mely félisten gyerekeknek nyújt menedéket. Itt azonban bizonyítania kell, és ráébredve, hogy maga is félisten, szembe kell néznie származásával. Ez az út egészen az alvilágig vezeti Percyt, ahová társai Annabeth és Grover kísérik. Utazása egyre közelebb hozza Percyt a válaszokhoz, amiket igazán keres: hogyan illeszkedjen be egy olyan világba, ahol nem érzi otthon magát, találkozhat-e újra anyjával, és megismerheti-e valódi sorsát.

INDIANA JONES ÉS A SORS TÁRCSÁJA

Fotó Disney+

December 15.
Kizárólag a Disney+-on

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a klasszikus filmsorozat utolsó részében, és egy nagy, lebilincselő kaland során bejárja a világot. Indiana Jones (Ford) újra olyan kihívással találja szemben magát, amely próbára teszi az erejét és a türelmét. Mindent kockára tesz, hogy útját állja azoknak, akik a saját önös érdekeiktől vezérelve meg akarják változtatni a történelem menetét egy ősi tárcsa segítségével. A többek közt Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones és Mads Mikkelsen szereplésével készült, lenyűgöző szereplőgárdát felvonultató Indiana Jones és a sors tárcsája egy szüntelen hullámvasút! Az izgalmas zárórészt James Mangold rendezte, valamint Jez Butterworth, John-Henry Butterworth, David Koepp és James Mangold írta George Lucas és Philip Kaufman karakterei alapján.

DRÁMATÁBOR

December 6.
Kizárólag a Disney+-on

A Tony-díjas® Ben Platt és Molly Gordon a Drámatábor című új, eredeti vígjáték főszereplője Amos és Rebecca-Diane szerepében; régi jóbarátok és drámaoktatók egy lerobbant táborban New York állam északi részén. Amikor megérkezik a hozzá nem értő techszakember, Troy, hogy vezesse – és földbe állítsa – a vállalkozást, Amos, Rebecca-Diane és a színpadmester, Glenn összefog a dolgozókkal és a diákokkal, és egy mesterművet állítanak színpadra, hogy megmentsék szeretett nyári táborukat.

THE NAUGHTY NINE: JOBB LOPNI, MINT KAPNI

December 29.
Kizárólag a Disney+-on

Karácsony reggelén a csintalan ötödikes Andy arra ébred, hogy nem kapott ajándékot a Mikulástól. Rájön, hogy valószínűleg a rossz gyerekek listájára került, de úgy érzi, igazságtalanul. Úgy dönt, hogy keres nyolc másik gyereket, akik ugyanebben a cipőben járnak, hogy segítsenek neki végrehajtani egy jól kieszelt rablást az Északi-sarkon, a Mikulás falujában, hogy megszerezzék a megérdemelt ajándékaikat.

MI LENNE, HA …? 2. ÉVAD

Fotó Disney+

December 22.
9 napon át új résszel

A „Mi lenne, ha…?” második évada folytatja az utazást, ahogy a Figyelő, Uatu végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon, és bemutatja a vadonatúj és az ismerős arcokat az egész Marvel univerzumban. A sorozat klasszikus Marvel mozis pillanatokat kérdőjelez meg, vizsgálja újra és forgatja ki a már jól megszokott hihetetlen szinkronszínészgárda segítségével. Megannyi sztár tér ismét vissza ikonikus szerepeibe, az olyan, a rajongók által is kedvelt karakterekbe, mint például Nebula, Hela és Happy Hogan. Az epizódok rendezője Bryan Andrews executive producer, a vezető író pedig AC Bradley executive producer.

Karácsonyi szezon

DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED!

TELJES FILMGYŰJTEMÉNY

Már elérhető
Kizárólag a Disney+-on

DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED! 2 – MÉG DRÁGÁBB AZ ÉLETED
DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED! 3 – AZ ÉLET MIDNIG DRÁGA
DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED! 4 – LEGDRÁGÁBB AZ ÉLETED
DRÁGÁN ADD AZ ÉLETED! 5 – DRÁGÁBB, MINT AZ ÉLETED

RESZKESSETEK, BETÖRŐK!

TELJES FILMGYŰJTEMÉNY

Már elérhető
Kizárólag a Disney+-on

RESZKESSETEK, BETÖRŐK! 2 – ELVESZVE NEW YORKBAN
RESZKESSETEK, BETÖRŐK! 3
RESZKESSETEK, BETÖRŐK! 4
RESZKESSETEK, BETÖRŐK! 5
RESZKESSETEK, BETÖRŐK! – OTTHON, ÉDES OTTHON

Tudtad?

A legjobb karácsony együtt: Nem számít, hogyan ünnepelsz a karácsonyi időszakban, a Disney+ mindenki számára tartogat valamit. A Télapuktól a Percy Jackson és az olimposziakig, valamint a Drágán add az életed! és a Reszkessetek, betörők! teljes gyűjteményétől kezdve az egész család számára kínálunk filmeket és sorozatokat.

A legjobb sorozatok, amiket ledarálhatsz: Lemaradtál az idén bemutatott sorozatainkról? A karácsony és a szilveszter közötti időszak a tökéletes alkalom arra, hogy beizzítsd a konyhát az FX A mackó első két évadával, megoldj egy gyilkossági rejtélyt a Gyilkos a házban harmadik évadával, nézz be a The Kardashians csillogó világába, vagy less be a futball kulisszái mögé az FX Üdv Wrexhamben! című sorozat segítségével.