Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,77 Ft
Euró
397,54 Ft
Font
470,44 Ft
Bitcoin
63,876 $

Egy hajléktalan támadta meg a nyílt utcán Steve Buscemit New Yorkban

Steve Buscemit egy hajléktalan támadta meg New Yorkban a nyílt utcán, fényes nappal, mindenfajta előzmény nélkül.

...svg content...Fotó: Unsplash/anthony fomin
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, támadás érte New Yorkban Steve Buscemi világhírű színészt. A 66 éves világszárt egy idegen férfi ütötte arcon, miközben Manhattan belvárosában sétált a tömegben. Azóta kiderült, hogy egy hajléktalan követte el a támadást, ami miatt kórházi kezelésre volt szüksége Busceminek.

Időközben vádat emeltek a hajléktalan ellen a véletlenszerű támadás miatt, amit még a hónap elején követett el. Zúzódásokkal, duzzanattal és vérzéssel kezelték Steve Buscemit, aki összességében jól viselte a támadás következményeit. A Sky News megemlíti, hogy a hajléktalan férfi 50 éves, akit kétszeres testi sértéssel vádoltak meg egy másik incidens után, ugyanabban a körzetben. Soron kívül Fegyveres őrizet mellett nézhette meg Orbán Viktor a még be nem mutatott Mercedeseket

Nem ez az első eset, hogy támadás ér egy világsztárt New Yorkban. A Boardwalk Empire másik sztárját, Michael Stuhlbargot egy kővel találták tarkón a Central Parkban még márciusban. A színész üldözőbe vette a támadóját, akit végül letartóztattak és vádat emeltek ellene.

12 évesek megpofozták, a földre térdeltették, majd ellopták egy kisfiú focilabdáját Kispesten

A gyermek azt hitte, játszani szeretnének vele, ám kiderült, bántalmazás céljával közelítették meg a focipályán.