Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Sokatmondó fotóval erősítették meg, érkezik a Sonic, a sündisznó 3.

Egy, a közösségi médiában közzétett fotóval erősítették meg, javában készül a Sonic, a sündisznó 3.

Fotó: Paramount Pictures
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Sonic, a sündisznó 2. végén már beharangozták, a Sonic 3. csapata pedig most tudatta, hogy tényleg beszáll a harcba a sündisznó ádáz ellenfele, Árnyék, azaz Shadow.

A UIP Dunafilm szúrta ki, hogy a film X- (korábban Twitter) oldalán fotót közöltek, amelyen Shadow öklei és cipője láthatók egy javában ketyegő csapó társaságában. Árnyék onnan kapta nevét, hogy afféle sötét ellen-Sonic: a jó sündisznó gonosz másolata, mesterségesen megalkotott lény, aki természetesen galád tervet forral: Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A hollywoodi sztrájk miatt leállt a forgatás

A Sonic, a sündisznó 3. munkálatai leálltak a nagy hollywoodi színészsztrájk miatt, ám mint a Digital Spy megtudta, a stáb azért dolgozott egy kicsit: felvették a színészek nélküli jeleneteket, mert ezek nem estek a kötelező munkaszünet hatálya alá.

Most már rákapcsoltak, és az alkotóknak csak egy bánata van: az eddig Dr. Robotnikot, az őrült tudós alakító Jim Carrey nem erősíti a csapatot, mivel határozatlan időre visszavonult a színészettől.

A film producereinek azonban eszébe sem jutott, hogy Carrey helyére másik színészt kérjenek fel. „Jim Carrey a Sonic család örökös tagja, és alakja annyira összeforrott Dr. Robotnik karakterével, hogy senki más nem léphet a helyébe – mondta az egyik producer, Neal H. Moritz az IGN-nek. – Reméljük, hogy Jim egyszer visszatér közénk, mert szerintem ő sem tudja maga mögött hagyni ezt a klasszikus karaktert.”

Moritzéknak fájó hiány tehát Carrey karizmája, ám nem kell aggódniuk, hogy főgonosz nélkül maradnak, hiszen Sonic galaxisában maradt éppen elég megfelelő negatív karakter. Páldául Shadow, aki már be is jelentkezett a játékba.