Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Silent Hill Transmission: pár nap múlva érkezik az előadás

Május 30-a hatalmas nap lesz a Silent Hill rajongók számára.

...svg content...Fotó: Konami
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Konami május 30-ra jelentette be a második Silent Hill Transmission bemutatót, ahol a Silent Hill filmekkel és játékokkal kapcsolatos újdonságokat és terveket fog felfedni. A rajongók legnagyobb örömére a vállalat tartotta magát korábbi ígéretéhez, miszerint újjáélesztik a franchise-t.

A május végére bejelentett előadás pedig azért is számít különlegesnek, mert végre friss részletek derülhetnek ki a várva várt Silent Hill 2 remake-ről. Noha a Sony rajongói egy esetleges májusi PlayStation Showcase-re vártak, a Konami közbelépett a frissen bejelentett Silent Hill Transmissionnel. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Az eseményen várhatóan a Konami lerántja a leplet a Silent Hill 2 remake régóta várt megjelenési dátumáról is. Ennek kapcsán nem erősítettek meg semmit, ám az X-bejegyzésben az állt, hogy a májusi előadás „játékfrissítéseket” tartalmaz majd, ami arra utal, hogy fontos információkat oszthatnak majd meg a rajongókkal. Az esemény a Silent Hill hivatalos YouTube-csatornáján lesz látható május 30-án.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.