Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Sikertelen forgalmi vizsga miatt akarta a vonat elé vetni magát egy fiatal férfi Kecskeméten

Szerencsére a rendőrség még időben megtalálta a fiatal férfit, akinek ezzel megmentették az életét.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Bejelentést kaptak a Bács-Kiskun vármegyei rendőrök arról, hogy egy 20 éves helybéli a közösségi médián keresztül elköszönt az ismerőseitől, és vonat elé akar ugrani május 10-án. A kecskeméti járőrök rögtön akcióba lendültek a körzeti megbízottak több egységével, hogy megtalálják az öngyilkosságra készülő férfit.

Gyorsan ellenőrizték a pályaudvart és környékét, valamint több vasúti útvonalat is, amikor megtalálták a fiatalt. A police.hu azt írja, a férfi nyomára Laczkó Roland r. zászlós bukkant egy vasúti töltésnél, miközben a vonat már feléjük haladt, így a lehető leggyorsabban kellett cselekedni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

A rendőr végül megmentette a fiatal férfi életét, szóval tartotta, próbálta lebeszélni az öngyilkos szándékáról. A férfi édesanyja is megérkezett a helyszínre, majd a mentősök kórházba szállították a fiatalt, aki egy sikertelen forgalmi vizsga miatt akarta eldobni az életét.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.