Februárban mutathatja be a Samsung a Galaxy S22 sorozat készülékeit

Illusztráció/Samsung
not image

Kulcsár Péter

2022. január 10. - 17:43

Fontos részletek szivárogtak ki a dél-koreai gyártó soron következő Galaxy Unpacked eseményéről.

A dél-koreai Digital Daily portál értesülései szerint a Samsung február 8-án egy Unpacked esemény keretében mutathatja be a régóta várt újgenerációs Galaxy S22 szériához tartozó okostelefonokat.

A Samsung Electronics egyik munkatársa a lapnak adott nyilatkozatában elmondta, február 8-án fog sor kerülni az online rendezvényre, a meghívókat pedig valamikor január vége felé küldik majd ki a techszakma képviselőinek.

A piacvezető mobilgyártó az ominózus show-n minden bizonnyal három vadonatúj telefonról, mégpedig a Galaxy S22, az S22 Plus, valamint az S22 Ultra modellekről ránthatja le a leplet.

Mindhárom készülékről számos pletyka látott már napvilágot, melyekből megtudhattuk, hogy elsők között szerelhetik fel Snapdragon 8 Gen 1 és Exynos 2200 chipekkel, ezenfelül olyan RDNA 2 architektúrán alapuló GPU-t kaphat, amit az AMD kifejezetten a Samsung számára tervezett.

Az esemény pontos menetrendjét egyelőre még nem erősítették meg, azonban ha a forrás valóban igazat mondott, és a híresztelések igazak lesznek, akkor elképzelhető, hogy a kiszállítások már február 24-én megkezdődhetnek.