Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

Februárban mutathatja be a Samsung a Galaxy S22 sorozat készülékeit

Fontos részletek szivárogtak ki a dél-koreai gyártó soron következő Galaxy Unpacked eseményéről.

...svg content...Illusztráció/Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A dél-koreai Digital Daily portál értesülései szerint a Samsung február 8-án egy Unpacked esemény keretében mutathatja be a régóta várt újgenerációs Galaxy S22 szériához tartozó okostelefonokat.

A Samsung Electronics egyik munkatársa a lapnak adott nyilatkozatában elmondta, február 8-án fog sor kerülni az online rendezvényre, a meghívókat pedig valamikor január vége felé küldik majd ki a techszakma képviselőinek.

A piacvezető mobilgyártó az ominózus show-n minden bizonnyal három vadonatúj telefonról, mégpedig a Galaxy S22, az S22 Plus, valamint az S22 Ultra modellekről ránthatja le a leplet.

Mindhárom készülékről számos pletyka látott már napvilágot, melyekből megtudhattuk, hogy elsők között szerelhetik fel Snapdragon 8 Gen 1 és Exynos 2200 chipekkel, ezenfelül olyan RDNA 2 architektúrán alapuló GPU-t kaphat, amit az AMD kifejezetten a Samsung számára tervezett.

Az esemény pontos menetrendjét egyelőre még nem erősítették meg, azonban ha a forrás valóban igazat mondott, és a híresztelések igazak lesznek, akkor elképzelhető, hogy a kiszállítások már február 24-én megkezdődhetnek.

Gyurcsány keményen beszólt Magyar Péternek: „Te egy tőről metszett fideszes politikus vagy”

Gyurcsány Ferenc ismét jelentkezett, ezúttal kedd reggel osztotta ki Magyar Pétert, akit egy tőről metszett fideszes politikusnak nevezett, és egyúttal tehetségtelenebbnek is, mint Orbán Viktor miniszterelnököt