Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Érdekes információ látott napvilágot a közelgő iOS 18-ról

Sokan fognak örülni az újításnak.

Fotó: Unsplash/Mockup Free
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa friss hírlevelében osztotta meg legfrissebb értesüléseit a közelgő iOS 18 új funkciói kapcsán: Gurman szerint a iOS 18 nagyobb szabadságot ad majd a felhasználóknak a kezdőképernyő elrendezésében. Úgy tudni, több változás is lesz, de egyelőre csak annyi biztos, hogy az egyik új funkció lehetővé teszi majd, hogy az ikonok rácsában hézagokat hagyjunk.

Maguk az ikonok továbbra is a rácshoz lesznek rögzítve, de a felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy üres helyeket, akár egész sorokat és/vagy oszlopokat is hagyjanak a kezdőképernyőn. Más változások is jönnek majd az iOS 18-cal, ám ezeket egyelőre nagy titokban tartja az Apple. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Olyan sokat azonban már nem kell várni, hogy kiderüljön, pontosan milyen újításokról van szó, hiszen az Apple a júniusi WWDC-n fogja bemutatni az új iOS-verziót. Nem elképzelhetetlen, hogy az iOS 18 a kezdőképernyőtől független újdonságokat is hoz majd, ilyen lehet például a Siri generatív AI-ja.