Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

A felesége mellett ülve, egy repülőn hunyt el egy férfi

A tragédia szombaton történt, a chilei LATAM légitársaság egyik járatán.

Fotó: Unsplash/Eva Darron
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Metro értesülései szerint egy brit turista szombaton elhunyt a chilei LATAM légitársaság Punta Arenasba tartó járatán. Az 59 éves férfi feleségével együtt utazott a Falkland-szigetekről Chilébe, s egyelőre ismeretlen okokból tragikus hirtelenséggel életét vesztette.

A gépet a Carlos Ibanez del Campo repülőtéren való leszálláskor a chilei rendőrség fogadta. A tragédia kapcsán megosztották, nem gondolják, hogy a férfi bűncselekmény áldozata lett volna. Diego Díaz, a Punta Arenasban tevékenykedő speciális egység parancsnokhelyettese megerősítette, hogy vizsgálják, mi történhetett. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A speciális egység parancsnokhelyettese ugyanakkor megjegyezte, miután a gép leszállt, a speciális egység nyomozói kihallgatták a férfi feleségét, aki elárulta, hogy a férfi „több alapvető egészségügyi problémával” is küzdött. A hatóságok közlése szerint várhatóan legkésőbb hétfőn elvégzik a boncolást, hogy kiderítsék a halál okát.