Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Rendőrök, mentősök, TEK-esek és egyéb szervek vonultak ki vasárnap este a belvárosba

Mint kiderült, bejelentésre mentek ki az adott címre egy zavartan viselkedő, fenyegetőző férfihez.

Fotó: Pixabay / Illusztráció
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Rendőrautók, mentő, TEK és egyéb hivatalos szervek jelentek meg a budapesti Király utca és Kazinczy utca sarkánál, lezárva a kereszteződést vasárnap este – írja a Telex olvasói beszámolókra hivatkozva. Egyikük például arról tájékoztatott, hogy a kiérkezett szervek felváltva mentek be és jöttek ki a Trófea étteremmel szembeni házba.

„A Kazinczy utcai oldalon egy első emeleti ablakba valamiféle kamerával próbáltak benézni. Több fegyveres áll készenlétben, a rendőrök helyett később a TEK ment be, nagyobb tárgyakkal. Ajtó betörésére alkalmas eszközök lehettek, az egyiküknél egy láncfűrészhez hasonlító tárgyat láttunk” – közölte a lap egyik olvasója. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

Később feloldották a lezárást, az érintett házat is elhagyta néhány mentős és rendőr, amelyet követően sorra jöttek ki a felfegyverkezett TEK-esek. Az akcióval kapcsolatban a lap a hatóságokat is megkereste, hogy választ kapjanak néhány kérdésre, amelyekre a BRFK azt a választ adta: bejelentésre mentek ki az adott címre egy zavartan viselkedő, fenyegetőző férfihez.

A Telex szerint a rendőrség azt is közölte, hogy a férfit a Terrorelhárítási Központ közreműködésével sérülésmentesen elfogták, majd kórházba szállították. Illetve megerősítették, hogy személyi sérülés nem történt. Egyéb információt viszont nem közöltek, vélhetően a későbbiekben várható majd bővebb tájékoztatás az incidens kapcsán.