Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.

...svg content...Fotó: Police.hu
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már korábban megírtuk, hétfő hajnalban betörtek a budapesti Louis Vuitton üzletbe, amelyet követően rendőrök érkeztek a helyszínre. A TikTokon pedig egy videó is megjelent, amelyen látható, amint az egyenruhások helyszínelnek az Andrássy úton. Mindezt egy járókelő rögzítette, emellett gyanítható, hogy az elkövetők az egyik kirakaton keresztül juthattak be.

Ugyanis a felvétel alapján az üzlet egyik kirakatát betörték. Nemrégiben pedig új információk láttak napvilágot az incidens kapcsán, valamint az is kiderült, hogy azonosították és elfogták a feltételezett elkövetőket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a rablók 2 óra 30 körül, egy autóval tolattak a márkabolt kirakatának. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

A betört üvegen át táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el több tízmillió forint értékben – emelték ki. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Osztálya ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást, az aprólékos adatgyűjtés eredményeként pedig 12 órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket.

Egyiküket, egy 56 éves montenegrói állampolgárságú férfit a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói délután Terézvárosban, társát, egy szintén 56 éves horvát állampolgárságú férfit este Erzsébetvárosban fogták el. A lopott tárgyak nagy részét a rendőrök megtalálták és lefoglalták – zárul a közlemény.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.