Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Rendőri intézkedés közben lett rosszul egy sofőr

A rendőr azonnal cselekedett, kiemelte a férfit az autóból, és értesítette a mentősöket.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Két autó ütközött össze Békés vármegyében, Bélmegyernél. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik kocsi vezetője később, a rendőri intézkedés közben rosszul lett, s egy időre elvesztette az eszméletét – derül ki a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményéből, amely a police.hu honlapján jelent meg.

Mint írják, az autóbaleset január 8-án délután történt, a legközelebb lévő körzeti megbízott rövid időn belül kiért a helyszínre. Ezt követően mindenkit megkérdezett, hogy megsérült-e. Miután kiderült, hogy mindenki jól van, a rendőr elkezdte feljegyezni a felelősség megállapításához szükséges információkat – teszik hozzá. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Eközben azonban az egyik autós felesége szólt a zászlósnak, hogy a férje rosszul lett, s egy időre az eszméletét is elvesztette. A rendőr azonnal cselekedett, kiemelte a férfit az autóból, és értesítette a mentősöket. A férfi magához tért, mire a zászlós felültette és vízzel kínálta. Közben beszélgetett vele, s nyugtatta őt addig, amíg a mentők megérkeztek és kórházba vitték.

Korábban arról is beszámoltunk, hogy hétfőn útra dőlt fának csapódott egy személyautó a Vas vármegyei Csákánydoroszló közelében. A csaknem 15 méteres fát a körmendi hivatásos tűzoltók darabolták fel és távolították el az úttestről, ám a viharos szél több helyen is fákat döntött ki a megyében: például Szombathelyen parkoló autóra, Sárváron az úttestre borultak.

Azt is megírtuk, hogy néhány napja öt autó karambolozott az M1-esen, Bicskénél, ahol jelentős torlódás alakult ki a baleset miatt. A katasztrófavédelem beszámolója szerint a járművekben összesen hatan utaztak, a bicskei önkormányzati és az önkéntes tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre.