Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Rendőri felvezetéssel vitte kórházba a taxis a kismamát, később ő lett a baba keresztapja (videó)

Váratlan fordulatot vett az utazás, de később minden jóra fordult.

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
Belföld

Czinder Tímea

Szerkesztő

Átlagosan indult az a tavaly júniusi nap, amelyen Hanna és párja, Ricsi taxit hívott Csepelre. Hanna várandós volt, az ötödik hónapban járt, és egy kivizsgálásra indultak Budapestre.

Úton a belváros felé azonban a lány ismeretlen okból rosszul lett, és elveszített eszméletét. A taxit vezető Lány Róbert – akit sokan Joker néven ismernek – azonnal segítséget kért, ennek eredményeként pedig rendőri felvezetéssel tették meg a kistarcsai Flór Ferenc kórházig hátralévő utat. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Miközben Ricsi azon munkálkodott, hogy párja visszanyerje az eszméletét, gyorsan beértek a kórházba, ahol az orvosi ellátásnak hála a kismama és baba is állapota is stabilizálódott. Hanna és Ricsi azonban nem felejtette el a történteket, és amikor kisfiuk október 14-én világra jött, úgy döntöttek, második utónévként a taxis nevét kapja, így lett a neve Nagy Milán Róbert.

A bpiautosok.hu beszámolója szerint család azóta is jó kapcsolatot ápol Robival, aki 2022. január 16-án a kisfiú keresztapja lett. Hanna és Ricsi azért osztották meg történetüket, hogy javítsanak a taxisok megítélésén, valamint köszönetüket fejezzék ki Robi és a rendőrség felé.

Hangsúlyozták azt is, senki ne féljen rendőri felvezetést kérni indokolt esetben.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.