Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Rekordot döntött a Steamen a Fallout 76

Mindez nem meglepő, hiszen pár napja debütált a Prime Video kínálatában a Fallout-sorozat.

...svg content...Fotó: Bethesda
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Várható volt, most pedig meg is történt: a Fallout 76 most érte el minden idők egyidejű játékos-csúcsát a Steamen, közel hat évvel a Fallout 76 debütálása után. A hirtelen új lendület pedig annak a közvetlen eredménye, hogy az Amazon Fallout-sorozata április 10-én megjelent a Prime Videón, s azonnal elsöprő népszerűségre tett szert.

A franchise legújabb darabja pedig eddig a legnagyobb haszonélvezője ennek a trendnek, a Fallout 76 már a műsor debütálása után néhány nappal lenyűgöző népszerűséget ért el Xboxon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sőt, a játéknak most újabb jelentős mérföldkövet sikerült elérnie, mivel a SteamDB által összeállított adatok szerint április 14-én 39 455 egyidejű Steam-játékost jegyzett, ami minden idők legmagasabb egyidejű játékosszámát jelenti. Ez egészen pontosan 363 százalékos javulást jelent a négy nappal korábbi játékoscsúcshoz képest, közvetlenül azelőtt, hogy a sorozat megjelent a Prime Videón.

Aztán április második hétvégéjén több tízezer játékos özönlött a Fallout 76-ra, ami végül közel 20 százalékkal javította a játék játékoscsúcsát a platformon. A kooperatív RPG-nek utoljára és egyetlen alkalommal 2020 májusában volt több mint 20 ezer játékosa egyidejűleg a Steamen.

Noha az azt követő években nem volt túl sok és látványos kiugrás, a Fallout 76 még mindig egészséges játékosközösséget tartott fenn, jellemzően napi 10 ezer egyidejű Steam-játékos körül tetőzött, egészen a mostani újraéledésig.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Rekordszámú független jelölt indul a júniusi önkormányzati választásokon

A Nemzeti Választási Iroda legfrissebb adatai szerint a júniusi önkormányzati választáson 7680 polgármesterjelölt vesz részt, akik közül többségük, 6297 függetlenként indul.

Napokon belül ismertté válhatnak a közmédiás EP-vita részletei

A közmédia jövő héten, a pünkösdi ünnepet követően tájékoztatja az Európai Parlamenti listát állító szervezeteket az általa tervezett vita részleteiről.