Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,67 Ft
Euró
394,44 Ft
Font
460,80 Ft
Bitcoin
62,728 $

Pumatámadás történt Kaliforniában, egy ember életét vesztette

Egy ember életét vesztette, egy másik pedig megsérült a támadásban.

Fotó: Unsplash/Priscilla Du Preez
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP szerint a helyi hatóságok közölték szombaton, hogy Észak-Kaliforniában pumatámadás történt, melynek következtében egy ember életét vesztette, egy másik pedig megsérült. Később megosztották, két fiatal indult el agancsvadászatra, amikor megtörtént a tragédia.

A hivatal sajtóközleménye szerint egy 18 éves fiatal hívta fel az El Dorado megyei seriff hivatalát szombat délután, s arról jelentett, hogy őt és 21 éves testvérét megtámadta egy puma a megye egy távoli részén. A rendőrök délután fél 2 környékén értek ki a helyszínre, s megtalálták a fiatalabbik testvért traumás sérülésekkel. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Percekkel később arra lettek figyelmesek, hogy a földön fekszik az idősebb testvér, mellette pedig ott guggol a vadállat. A rendőrök lőni kezdtek az állatra, hogy elijesszék, ám az idősebbik testvér akkor már nem élt. A kaliforniai Halászati és Vadvédelmi Minisztérium felügyelői jelenleg is keresik a pumát, megjegyezve, hogy halálos pumatámadásra 2004 óta nem volt példa.