Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,27 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
455,22 Ft
Bitcoin
51,352 $

PS Plus február: ezeket a címeket húzhatod be ingyen

Megérkezett a februári kínálat, melynek keretében az előfizetők három címet húzhatnak be ingyen.

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hivatalosan is megerősítésre került a 2024 februárjára szóló ingyenes PlayStation Plus-játékok listája. Ahogy azt már megszokhattuk, a Sony PlayStation Plus előfizetési szolgáltatásának Essential, Extra és Premium szintjeinek előfizetői minden hónapban három ingyenes játékot igényelhetnek digitális könyvtárukba, és ez alól pedig a február sem kivétel.

A PS Plus Extra és Prémium könyvtárak részeként elérhető, folyamatosan változó játékokkal ellentétben a havi ingyenes PS Plus-játékok örökre megtarthatók, persze csak addig, amíg a játékos előfizetője marad a szolgáltatásnak. Az ingyenes PS Plus-játékok jellemzően régebbi címekből állnak, noha ritkán előfordul az is, hogy vadonatúj, day one játékokat kerülnek be a kalapba. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Idén februárban pedig történetesen egy day one cím is befigyel a kínálatban, mely nem más lesz, mint a Foamstars, mely február 6-án debütál, ezzel együtt pedig landol a PS Plus februári kínálatában is. A Foamstars mellett a Rollerdrome és a Steelrising lesz ingyenesen letölthető az előfizetők számára.

Az új kínálatban a három játék mellett extra ingyenes tartalmak várnak, így a PS Plus-előfizetők igényt tarthatnak például a Fall Guys Icons Packra is, amely népszerű PlayStation-karaktereken alapuló jelmezeket ad hozzá a játékhoz, főként a Horizon és a Ratchet & Clank franchise-okból. Az ingyenes PS Plus-játékokhoz hasonlóan a Fall Guys skincsomag is február 6-tól lesz elérhető.