Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

PS Plus március: négy fantasztikus, ingyenesen játszható játék érkezik

Az újonnan érkezők mindegyike garantálja a felhőtlen szórakozást!

Fotó: Sony
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A PlayStation hivatalosan is megerősítette, mire számíthatnak a PlayStation Plus Essential szint előfizetői márciusban, s a listát elnézve az előfizetőknek ezúttal sem kell csalódniuk, sőt: a szokásos három ingyenesen játszható cím helyett márciusban négy játék kerül be a katalógusba. Az érkezők pedig a Sifu, a Destiny 2: The Witch Queen, az F1 2023 és a Hello Neighbor 2.

Ha F1-rajongó vagy és már tűkön ülve várod az F1 24 május végi megjelenését, addig érdemes elütnöd az időt az elődjével: az F1 23-ban nagy hangsúlyt fektettek a pontosságra a sebességre és az ügyességre is, ráadásul 20 valós versenyzőből és 10 csapatból álló frissített névsorból válogathatunk. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A második érkező a Sifu, melyben egy vérszomjas harcművész mester bőrébe bújhatunk, egy izgalmas csavarral. Noha a vereség még a legelszántabb harcos számára is elkerülhetetlen, egy mágikus amulettnek köszönhetően életed egy darabjának feláldozásával kicselezheted a halált.

Raven Brooks kisvárosban folyamatos problémát jelent a kíváncsi gyermekek rejtélyes eltűnése: a Hello Neighbor 2-ben az a célunk, hogy kiderítsük, mi áll a rejtély hátterében, miközben a szomszédok legsötétebb titkaira derítünk fényt. Meg kell oldanunk Mr. Peterson ügyét, lopakodnunk kell és ha úgy alakul, az első részhez hasonlóan, menekülnünk.

A Destiny 2: The Final Shape júniusi debütálása előtt márciusban megkapjuk a Light and Darkness-saga egyik bővítményét: a The Witch Queen egy kísérteties új helyszínt ad a felfedezésre Savathun Throne World formájában. Az izgalmas és sötét kalandhoz szükséges a Destiny 2 alapjáték, de ez a PlayStation Store-ból minden további nélkül beszerezhető.

Most pedig íme a lista, a PlayStation Plus 2024 márciusában érkező ingyenes játékairól, melyek március 5. és április 1. között lesznek elérhetőek:

  • Sifu – PS5, PS4
  • Destiny 2: The Witch Queen – PS5, PS4
  • F1 23 – PS5, PS4
  • Hello Neighbor 2 – PS5, PS4