Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,72 Ft
Euró
384,85 Ft
Font
451,15 Ft
Bitcoin
67,529 $

Csak pár felhő zavarhatja meg a napsütést pénteken

Ráadásul csapadék sem valószínű, és akár 14 fok is lehet majd napközben.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Dre Hays
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön a keleti határ mentén csökken a felhőzet, ott is napos idő várható kevés gomolyfelhővel, melyek estére feloszlanak.

Éjszaka többnyire derült lesz ég, majd a hajnali óráktól északnyugat felől fátyolfelhőzet sodródik fölénk, mely pénteken napközben olykor szűrheti a napsütést. Csapadék nem valószínű. Soron kívül Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Csütörtök estig az északias szél élénk lesz, amit a Tiszántúlon többfelé erős lökések kísérnek. Hajnaltól az Észak-Dunántúlon megélénkül, Sopron és a Fertő-tó térségében megerősödik a délkeletire forduló szél.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6 és -1, a fagyzugokban -10, -7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 10 és 14 fok között valószínű.

Szijjártó Péter elmondása szerint egyetlen magyar ügynök sincs veszélyben

Szijjártó Péter egy bulvárlap kérdéseire válaszolt.

Magyar Péter szívesen vitázik, de van egy feltétele

Magyar Péter valódi vitát szeretne, csakhogy a kormány semmilyen formában nem hajlandó képviseltetni magát ezen eseményeken.

A Diákhitel Központ szerint nem igazak a sajtóban megjelent állítások

A 24.hu friss cikke szerint olyan törvénymódosítást fogadott el a parlament, mely lehetővé teszi, hogy két lépcsőben a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bankhoz szervezzék ki a Diákhitel Központ ügyfeleit. A Diákhitel Központ tagad.