Dollár
391,65 Ft
Euró
411,39 Ft
Font
477,35 Ft
Bitcoin
16,849 $

Párharc: jön a sztárpárok óriási harca, újabb részletek

Fotó: Instagram/Párharc
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Egy végtelenül izgalmas küzdelem vár a nézőkre, akik többek között Kulcsár Edinát és G.w.M-et fogják látni a Párharcban.

Már csak néhány nap, és kezdetét veszi 8 vakmerő sztárpáros életének talán egyik legnagyobb közös kalandja, a Párharc! Küzdelem az idővel és a többi párral, óriási felismerések a saját határaikat illetően, olyan szituációk, amelyek egy nagy párkapcsolati teszttel is felérnek. Elképesztően látványos pályák, soha eddig nem látott kihívások, a cél pedig mindenki számára ugyanaz: a játékban maradás! – írja a TV2 Csoport a közleményében.

Soron kívül Putyin elhúzódó háborúra számít, de nem rendel el újabb mozgósítást

A TV2 legújabb napi realityje Kulcsár Edinával és Varga Márk G.w.M-mel, Gáspár Evelinnel és Varga Attilával, Varga Viktorral és Zsembera Liliánával, Chris Tanoh „Csokival” és Egedi Heddával, Heatlie Dáviddal és Heatlie Dórával, Aryee Claudia Dedei „Tücsivel” és Sofron Istvánnal, Monoki Lehellel és Gyenesei Leilával, illetve Gaál Noémivel és Bán Tamással startol el.

S, hogy a végén ki lesz az az egy páros, aki az összes próbatételt teljesítve a dicsőségen túl a fődíjat is bezsebeli, hosszú, küzdelmes menetelés után derül majd csak ki. Nem adják ingyen a győzelmet, és a játékosok csupán egy valakire számíthatnak biztosan, a párjukra.

A műsor egy komoly verseny és vetélkedő egyben. A párok egy villában élnek, és különböző játéktípusokan vesznek részt, ciklusokra osztva. A bátorságpróbán a kitartásukat, és ügyességüket bizonyíthatják, másnap jön az összecsapás, ahol sokkal kiélezettebb versenyhelyzetben mérettetnek meg.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2