Dollár
397,90 Ft
Euró
404,96 Ft
Font
479,96 Ft
Bitcoin
23,566 $

Parádés idegenbeli mezzel készül az VB-selejtezőre a magyar válogatott

Belgrád, 2020. október 11. Könyves Norbert (b2) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett Szerbia ellen a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik fordulójában játszott Szerbia - Magyarország mérkõzésen Belgrádban 2020. október 11-én. MTI/EPA/Andrej Cukic
not image

Nagy Noel

2021. március 23. - 13:33

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a saját Instagram-oldalán mutatta be a magyar válogatott legfrissebb, megújult külsejű idegenbeli mezét.

Hivatalosan is megkezdődnek az európai selejtezősorozatok a 2022-es katari Világbajnokságra, kiélezett küzdelmek várhatók több csoportban is. Magyarország sem került egyszerű csoportba, hiszen Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino is az ellenfelünk lesz.

Soron kívül Kiszáradt a Jangce folyó egy része, „felhőbeültetést” végeznek a kínaiak az esőért

Az első összecsapások az előttünk álló napokban veszik kezdetüket, már szerdán is több találkozó lesz. Ebben a körben a magyar válogatott három mérkőzést is fog játszani, melyeken értékes pontokra van esélyünk.

A magyar válogatott első mérkőzését március 25-én, csütörtökön fogja játszani Lengyelország ellen, amely egy kifejezetten nehéz összecsapásnak ígérkezik. Március 28-án San Marinóba, március 31-én pedig Andorrába utazunk, amely mérkőzéseken nagy esélyünk lehet a győzelemre.

A hazai mérkőzésen természetesen a szokásos piros mezben fogunk pályára lépni, az idegenbeli mérkőzésekre azonban egy megújult mezt fognak viselni a magyar fiúk. Az MLSZ mutatta be a hivatalos Instagram-oldalán, a nemzeti színekben pompázó ruhadarabot, mely elmondásuk szerint a héten már kapható lesz a webshopokban.

A mez annyira jól sikerült, hogy a Goal.com is csak ámult rajta, még a hivatalos Twitter-oldalukon is megosztották: