Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,40 Ft
Euró
393,86 Ft
Font
459,89 Ft
Bitcoin
62,385 $

Parádés idegenbeli mezzel készül az VB-selejtezőre a magyar válogatott

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a saját Instagram-oldalán mutatta be a magyar válogatott legfrissebb, megújult külsejű idegenbeli mezét.

Belgrád, 2020. október 11. Könyves Norbert (b2) ünnepel csapattársaival, miután gólt szerzett Szerbia ellen a labdarúgó Nemzetek Ligája harmadik fordulójában játszott Szerbia - Magyarország mérkõzésen Belgrádban 2020. október 11-én. MTI/EPA/Andrej Cukic
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Hivatalosan is megkezdődnek az európai selejtezősorozatok a 2022-es katari Világbajnokságra, kiélezett küzdelmek várhatók több csoportban is. Magyarország sem került egyszerű csoportba, hiszen Anglia, Lengyelország, Albánia, Andorra és San Marino is az ellenfelünk lesz.

Az első összecsapások az előttünk álló napokban veszik kezdetüket, már szerdán is több találkozó lesz. Ebben a körben a magyar válogatott három mérkőzést is fog játszani, melyeken értékes pontokra van esélyünk. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

A magyar válogatott első mérkőzését március 25-én, csütörtökön fogja játszani Lengyelország ellen, amely egy kifejezetten nehéz összecsapásnak ígérkezik. Március 28-án San Marinóba, március 31-én pedig Andorrába utazunk, amely mérkőzéseken nagy esélyünk lehet a győzelemre.

A hazai mérkőzésen természetesen a szokásos piros mezben fogunk pályára lépni, az idegenbeli mérkőzésekre azonban egy megújult mezt fognak viselni a magyar fiúk. Az MLSZ mutatta be a hivatalos Instagram-oldalán, a nemzeti színekben pompázó ruhadarabot, mely elmondásuk szerint a héten már kapható lesz a webshopokban.

A mez annyira jól sikerült, hogy a Goal.com is csak ámult rajta, még a hivatalos Twitter-oldalukon is megosztották: