Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Paprikaspray-t fújt a rendőr arcába, majd a rendőrautóval elmenekült egy rab

A férfit gyilkosság vádjával vették őrizetbe, vasárnap azonban megszökött.

Fotó: Unsplash/Erik Mclean
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az AP értesülései szerint a louisianai hatóságok számoltak be arról, hogy egy gyilkosság vádjával őrizetbe vett férfi vasárnap bravúros módon megszökött: az őt szállító rendőrt lefújta paprikaspray-vel, majd ellopta a rendőr autóját és elmenekült a helyszínről.

Joseph Lopinto seriff, a louisianai Jefferson Parish seriffi hivatalának sajtószóvivője vasárnap esti sajtótájékoztatóján figyelmeztetett, a férfi veszélyes és fegyvere lehet. Lopinto arra is rámutatott, a hatóságok úgy látják, a férfinak „van vesztenivalója”, mivel életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá, ha elítélik a gyilkosság vádja miatt. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Ruffint vasárnap dél körül a büntetés-végrehajtási intézet egészségügyi intézményéből az orvosi csapat tanácsára egy helyi kórházba szállították, miután látszólag rohamot kapott. Miután a kórházban ellátták, és a rendőrautóval elindultak kifelé a parkolóból, a férfi viselkedésével elérte, hogy a rendőr kiszálljon az autóból, majd lefújta paprikaspay-vel és ellopta a rendőrautót.

A rendőr több lövést is leadott a menekülő férfira, ám azt nem tudni, hogy eltalálta-e. Egyelőre az is rejtély, hogy hogyan juthatott hozzá a paprikaspray-hez, mivel a rendőr az eset után jelezte, nála van a sajátja, továbbá a sokkolója és a fegyvere is, tehát a férfi nem lophatta el azokat.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.