Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Fontos bejelentést tett az OTP

Az OTP kiszállt: mégsem alapítja meg Kínában tervezett vegyesvállalatát

Fotó: MTVA/Bizományosi: Róka László
Gazdaság

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Az OTP Bank pénteken a Budapesti Értéktőzsde honlapján közölte, hogy lezárja projektjét, melyben 15 százalékos részesedéssel fogyasztási hitelezési vegyesvállalat létrehozásában vett volna részt a Kínai Népköztársaságban. A közleményben indoklásként azt írja az OTP Bank:

„Tekintettel arra, hogy a teljesülési feltételek a szerződéses határidőig nem valósultak meg, a bank a projekt lezárásról és az ehhez szükséges lépések megtételéről döntött.” Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A közleményben a hitelintézet megosztotta, 15 százalékos tulajdoni részesedés mellett fogyasztási hitelezési vegyes vállalat Kínai Népköztársaságban történő zöldmezős alapítására irányuló projektje keretében 2022. június 2-án történő tranzakciós megállapodásokat írt alá partnereivel, ugyanakkor a tranzakció pénzügyi zárása a negyedik negyedévig sem történt meg.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.

Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A Demokratikus Koalíció „Isten? Haza? Pedofília!” felirattal és Orbán Viktor arcképével indított plakátkampányt, amelyről a Momentum elnöke is elmondta a véleményét.