Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Tetszenek az összehajtható mobilok, de az áruk kevésbé? Íme a legolcsóbb verzió

Noha már nem számítanak újdonságnak az összehajtható mobilok, az árképzés a legtöbb embert még mindig elriasztja a vásárlástól. Erre hoztunk most egy alternatívát.

Fotó: nubia
Mobil

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mára számos piaci szereplő rukkolt elő összehajtható mobilokkal, köztük a Samsung, a Motorola, a OnePlus, a Vivo, a Tecno, az Oppo, legutóbb pedig a nubia. Noha a nubia jóformán utolsóként csatlakozott a trendhez, valójában egy olyan meggyőző dologgal érkezett, ami sokak számára nagy örömöt jelenthet.

Nem, nem a specifikációiról van szó, hanem az áráról: a nubia Flip 5G 599 dolláros (214 ezer forint) kezdőárral debütált. Érdekesség, hogy az olcsó készülék valójában nem új, hanem a Japánban néhány napja bemutatott ZTE Libero Flip globális változata. Így tehát specifikációi is pontosan ugyanazok. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A Flip 5G ugyanazt a Snapdragon 7 Gen 1-et tartalmazza, mely a Japánban bemutatott okostelefonban is megtalálható. Az előlapon a Flip 5G ugyanazt a 6,9 hüvelykes OLED-kijelzőt kapta, mint a Libero Flip, melyek felbontása 1188 x 2790 képpont, frissítési frekvenciája pedig 120 Hz.

Ami pedig a külső kijelzőt illeti, ez egy 1,43 hüvelykes kör alakú panel, mely 466 x 466 pixeles felbontással rendelkezik. A nubia Flip 5G ezen másodlagos képernyője számos kényelmes funkciót kínál, többek között a médialejátszás vezérlésének felkínálása, a hátlapi kamerával történő szelfikészítés és a hívások fogadása.