Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,77 Ft
Euró
396,44 Ft
Font
468,88 Ft
Bitcoin
65,618 $

Bűvöletbe kerültek Opitz Barbi rajongói az énekesnő legújabb fotójától

Opitz Barbara megint egyik pillanatról a másikra nyűgözte le a rajongókat, akik nem győzik dicsérni.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbara még mindig népszerű, és nem lépett azok útjára, akik nagyon fiatalon futottak be, majd szép lassan kikoptak a szakmából. Vannak páran, akik rossz útra tértek, elszálltak, és azt gondolták, bármit megtehetnek, és annak nem lesz következménye. Egykor nagy sztárok voltak, manapság már a nevükre sem emlékszünk.

Ez nem mindig az adott híresség hibája, mert ha nincs meg a megfelelő háttér, akkor egész egyszerűen könnyű rossz utat választani. Ez azonban nem lehet mentség, és mindenki láthatja, egyesek valóban mennyire eltűntek, akár Magyarországon is. Szerencsére Opitz Barbinál ez nem fordulhatott elő, és ugyan voltak nehezebb időszakai, azokon túltette magát. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Az X-Faktor győzteseként ismerte meg az ország, ami igen komoly lendületet adott a karrierjének. Nemcsak lendületet adott a pályafutásának, hanem egyúttal az életét is totálisan megváltoztatta, 180 fokos fordulatban. Ennek vannak jó és rossz oldalai is, hiszen Barbit még mindig támadják egyesek a közösségi oldalakon.

Mások pedig olyan alpári módon próbálnak udvarolni, hogy egyenesen szégyen és kínos. Ráadásul egyesek ezt arccal, névvel vállalják, és még csak le sem esik számukra, hogy mennyire visszataszító, amit művelnek, és igencsak távol vannak attól, hogy igazi férfinek lehessen nevezni őket, mert nem.

Barbit legutóbb sütizés közben fotózták, amire hamar rárepültek a követők. Sokan mutatták ki, mennyire szeretik, kedvelik az énekesnőt, aki remek formában van, de néha ő is megengedi magának az édességet.