18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

Fejbe lőtte magát egy édesapa, miután meghalt a 18 hónapos kisfia, akit a tűzforró autóban hagyott

A 37 éves amerikai férfi nem tudott megbirkózni a lelkiismeretével, ezért öngyilkossághoz folyamodott.

Fotó: Twenty20
Észak-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A virginiai Chesterfield megyében élő édesapa elfelejtette kivenni a gyerekülésből a kisfiát, miután hazaérkezett, sajnálatos módon azonban csak körülbelül három órával később ismerte fel, hogy baj van, ám addigra már késő volt, a 18 hónapos baba életét vesztette.

A rokonok értesítése alapján a rendőrség azonnal a helyszínre sietett, ugyanis attól tartottak, hogy a férfi öngyilkosságra készül, s mire megérkeztek, az autót a kocsifeljárón találták, amelynek hátsó ajtaja nyitva volt, ám a gyerekülés üresen állt. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

A csecsemő élettelen testét a házban találták meg, a 37 éves apát pedig a ház mögötti erdős területen, aki feltehetőleg önkezével vetett véget az életének, amelyre a lőtt seb alapján következtetett a rendőrség – közölte a New York Post.

A hatóságok felvették a kapcsolatot a családtagokkal, miközben jelenleg is vizsgálják az esetet, emellett mély együttérzésükről biztosították az érintetteket, akiknek ehhez fogható fájdalommal kell megbirkózniuk.

A noheatnostroke.com információi alapján a 18 hónapos gyermek halála idén a 7. incidens volt az Egyesült Államokban, aki azért halt meg, mert figyelmetlenségből az autóban felejtették a kánikulában, 1988 óta pedig a 914. áldozat.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.