Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Ollóval támadt társaira egy másodikos diák Székesfehérváron

Egy másodikos kisfiú ollóval és ceruzával támadt diáktársaira egy székesfehérvári általános iskolában, a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt vizsgálódik.

...svg content...Fotó: Unsplash / Illusztráció
Bűnügy

Kiss László

Szerkesztő

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi úti tagintézményében támadt rá társaira egy másodikos diák. A gyermek állítólag ollóval és ceruzával támadt három társára, egy kisfiúra és két kislányra. A megtámadott gyerekek a szüleiknek azt mondták, hogy a kisfiúnak halállistája is volt, sőt az énekóra során a tanárnőt is megpróbálta bántalmazni.

„Úgy tudtuk meg, hogy mi történt, hogy az egyik anyuka ráírt a feleségemre este, és megkérdezte, hogy van a kisfiúnk, és látszik-e rajta sérülés” – idézte a 24.hu Bankó Róbertet, az ollóval megtámadott kisfiú édesapját, aki szerint csak a tanárnak, a többi gyereknek és a szerencsének köszönhető, hogy fia megúszta a támadást. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Egy másik érintett szülő nyilatkozata szerint a figyelemzavaros tanuló körül már régóta feszültségek voltak. Többször jelezték a problémát az iskola felé, sőt a gyermekvédelmi szakszolgálat igazgatója is kilátogatott az intézménybe tavaly júniusban.

A támadást követően az intézmény úgy döntött, hogy a tanév hátralévő időszakára az iskola igazolni fogja a diák hiányzásait, a következő tanév kezdetén pedig átgondolják, hogy másik intézménybe helyezik-e át a gyermeket, vagy egyéni tanrend szerint tanulhat tovább.

A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, azonban bővebb tájékoztatást nem adtak a folyamatban lévő eljárás miatt.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.