Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Egy eltűnt 16 éves komáromi lányt keres a rendőrség

Oláh Melissza Erika május 10-én tűnt el, és azóta sem tudni, hol tartózkodik, jelenleg is keresi a rendőrség.

...svg content...Fotó: police.hu
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Melissza Erika ügyében is nyomozást indított a rendőrség, miután a 16 éves lány május 10. óta nem tért vissza az otthonába. A komáromi gyermekotthonból távozott engedély nélkül, oda nem tért vissza, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A rendőrség azt írja, Oláh Melissza ErikaOláh Melissza Erika barna hosszú hajú, barna szemű, vékony testalkatú, ovális arcú. Eltűnésekor szürke haspólót, rózsaszín melegítő nadrágot viselt. Bárki, aki információval rendelkezik a 16 éves lány eltűnése kapcsán, az bejelentést tehet a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelenség megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Fotó policehu

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.