Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Odacsukta egy hároméves gyermek lábát az induló vonat ajtaja

Nem kis sokkban volt az anya, hiszen a szerelvény elindult.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tom Grünbauer
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter a noviny.sk értesülései nyomán számolt be arról, hogy egy anya és hároméves gyermeke egészen drámai pillanatokat élt át, amikor a gyermek lábát odacsukta a vonat ajtaja, a szerelvény pedig elindult.

A tőketerebesi járásbeli Pribeník községben történt az eset, amikor is egy nő és két gyermeke épp leszállni készült a vonatról, ám az ajtók hirtelen becsukódtak, a hároméves kisfiú lábára pedig rácsukódott az a fedő, mely menet közben lezárja az ajtó és a lépcső közti területet.

A mozdonyvezető vélhetően ekkor még nem látta, hogy mi történt, így a vonat elindult az állomásról, miközben az édesanya kétségbeesetten próbálta kiszabadítani gyermekét, segítségért kiáltozva.

Végül mintegy 4 kilométer után a szerelvény megállt, a mozdonyvezető pedig kiszabadította a gyermeket, aki az incidens során nem sérült meg, de érthető módon nagyon megijedt. A rendőrség és a vasúttársaság is vizsgálja az ügyet.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.

Robbanás történt egy dabronyi családi házban, mentőhelikoptert küldtek a helyszínre

Mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, ahol robbanás történt egy család házban, melynek körülményei egyelőre nem ismertek.