Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,91 Ft
Euró
393,05 Ft
Font
457,08 Ft
Bitcoin
66,595 $

Bedobott pár nyugtatót, majd a nyílt utcán őrjöngött egy kaposvári férfi

Annak ellenére, hogy nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be, így is sikerült összevesznie élettársával, akit később bántalmazott is, és szétvert egy telefonfülkét.

Fotó: Unsplash/Hal Gatewood
Bűnügy

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Főügyészség sajtóközleménye szerint valószínűleg csak közmunkára ítélik azt a 20-as éveiben járó férfit, aki benyugtatózva összeveszett élettársával, bántalmazta, és egy telefonfülkét is megrongált. A vádirat alapján a férfi 2023 szeptemberében nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be, ám még így is sikerült összevesznie élettársával.

Ezt követően a páros fel akarta hívni a nő rokonait egy kaposvári telefonfülkéből, ám miután a készülék nem fogadta el az általuk bedobott pénzérméket, a férfi még indulatosabbá vált: végül a férfi dühében több alkalommal a telefonkészülékhez csapta a kagylót, később pedig, annak ellenére, hogy élettársa még bent tartózkodott, berúgta a fülke ajtajának alsó üvegtábláját. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A férfi képtelen volt uralkodni magán, és az élettársára is rátámadt. Ököllel megütötte a nőt, majd kirángatta a telefonfülkéből, végül pedig a földre lökte. Csak akkor fejezte be, amikor a helyszínre érkező rendőrjárőrök felszólították. A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a férfival szemben.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.

Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Több mint 43 ezer négyzetméterrel bővülhet a Samsung gödi akkumulátorgyára, a fejlesztést nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségűnek nyilvánították.