Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,70 Ft
Euró
395,98 Ft
Font
468,80 Ft
Bitcoin
61,266 $

Véget ért a németországi túszejtés, elfogták a túszejtőt

Órákkal később sikerült csak elfogni a túszejtőt, aki nem tudta elhagyni a helyszínt, és valószínűleg hosszú évekre börtönbe kerül.

...svg content...Fotó: EPA/Fabian Geyer/ER24
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, túszokat ejtettek egy németországi gyógyszertárban, Karlsruhéban. A rendőrség kapcsolatban állt a túszejtővel, aki több embert tartott fogva az épületben.

Kiderült, egy férfi az elkövető, aki millió eurós nagyságrendű váltságdíjat követelt a túszokért cserébe, de hiába. Rengeteg rendőri egység és kommandósok lepték el a helyszínt, amit azonnal lezártak és biztosítottak. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A Bild azt írja, véget ért a túszejtés, ami több órán át tartott, és végül letartóztatták a gyanúsítottat. A különleges rendőri egység egy sikeres akció végén, nem sokkal este 9 óra után őrizetbe vette a férfit.

Az épületet átkutatják, és eddig nem érkezett jelentés sérültekről. Egyelőre nem sokat tudni a túszejtőről, annak származásáról és koráról, így jelenleg semmi zárható ki, de a súlyos bűncselekményt elkövető férfi életben van.