Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Néhány napja szabadult a börtönből a józsefvárosi gyilkos

Korábban csalás miatt került rácsok mögé a férfi, most azonban jóval súlyosabb bűnt követett el.

Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban írtunk, szerdán hajnalban gyilkosság történt Budapesten, a VIII. kerületi Korányi utcában. A rendőrség hajtóvadászata sikeres volt, az elkövetőt már másnap délután elfogták, és mint kiderült, a 30 éves B. Ferenc nemrég szabadult a börtönből.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője, Rab Ferenc a 24.hu megkeresésére közölte, hogy az ügyészség már indítványozta az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását, aki a gyilkosságot megelőzően csalás miatt ült börtönben, részleteket azonban nem osztottak meg a büntetéséről. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Mint arról a police.hu-n beszámoltak,a nyomozás jelen állása szerint az elkövető és áldozata március 19-én, az utcán találkoztak. Utóbbi amiatt panaszkodott, hogy nincs hol aludnia, ezért a későbbi gyilkos felajánlotta neki, hogy töltse nála az éjszakát.

A bűncselekményről az áldozat egyik ismerőse tett bejelentést a rendőrségen, az elkövető azonban eddig még nem tett érdemi vallomást, és panasszal élt a gyanúsítás ellen is. B. Ferencet emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd kezdeményezték letartóztatását.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.