Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,17 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,075 $

A napsütés mellett záporok és zivatarok is várhatók pénteken

Több órára is kisüt majd a nap, ám csapadékra is van kilátás.

Fotó: Unsplash/Julian Hochgesang
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütés valószínű. Záporok, zivatarok az Alpokalján és az északkeleti megyékben alakulhatnak ki, nagyobb eséllyel utóbbi területen heves zivatarok is lehetnek.

Este átmenetileg nagy területen kiderülhet az ég, a csapadék is mindenütt megszűnik. Éjszaka nyugat, délnyugat felől felhősödés kezdődik, amely péntek napközben tovább folytatódik északkelet felé, de legalább pár órára szinte mindenütt, délen, délnyugaton akár több órára is kisüthet a nap az erőteljes gomolyfelhő-képződés mellett.

Hajnalban a Dunántúl nyugati, délnyugati részein már nő a csapadékhajlam, majd napközben már többfelé, több hullámban várható zápor, zivatar, eső is. Az északnyugati szél csütörtökön nagy területen lesz élénk, néhol erős, zivatarok környezetében viharos, akár erősen viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 15 és 20 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 24 és 34 fok között alakul, hűvösebb a tartósabban csapadékos északi, északkeleti részeken, melegebb a déli határ közelében lehet.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.