Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Saját kamionja okozta egy férfi halálát Verebélyen

A tragikus balesetben a kamion a falhoz préselte a férfit, aki a helyszínen életét vesztette.

Fotó: Unsplash/Mitchell Luo
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hétfő délelőtt 11 óra környékén tragikus baleset történt a nyitrai járásbeli Verebélyen: a szlovák rendőrség közlése szerint egy kamionsofőr épp árpát öntött ki a platóról egy helyi vállalat területén, amikor a jármű elkezdett hátrafelé gurulni.

A baleset pontos körülményei egyelőre nem tisztázottak, a hatóságok úgy vélik, hogy a férfi valószínűleg saját testével kísérelte meg megállítani a teherautót, ám az odapréselte a falhoz. A Paraméter értesülései szerint a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség és a munkaügyi felügyelőség is vizsgálja a baleset körülményeit. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.