Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,41 Ft
Euró
392,13 Ft
Font
457,86 Ft
Bitcoin
61,211 $

Mobilházba csapódott egy kisrepülő Floridában, többen életüket vesztették

Egyelőre nem tudni, hogy hány ember életét követelte a tragikus baleset.

Fotó: Unsplash/Tadeu Jnr
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AP értesülései szerint többen életüket vesztették, miután egy kisrepülőgép csütörtök este egy mobilházba csapódott a floridai Clearwaterben. Scott Ehlers clearwateri tűzoltóparancsnok később egy sajtótájékoztatón megerősítette, hogy többen életüket vesztették: a kisrepülőgép fedélzetén tartózkodók, valamint a mobilházban a baleset idején tartózkodók.

A clearwateri rendőrség az orvosszakértői hivatallal együtt folytatja az előzetes vizsgálatot a helyszínen, melynek eredményét továbbítani fogják egy szövetségi partnerüknek. A Clearwater Tűzoltóság és Mentőszolgálat közlése szerint csütörtökön helyi idő szerint 19:08-kor futott be egy segélyhívás a baleset kapcsán, a hatóságok pedig 7 perccel később már a helyszínen voltak. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Később megerősítették, hogy a lezuhant kisrepülő egy egymotoros Beechcraft Bonanza V35 volt, a tragikus baleset pedig azután következett be, hogy a pilóta motorhibáról jelentett. Egy csütörtök esti sajtótájékoztató keretében az illetékesek megosztották, a repülőgép a repülőtér kifutópályájától pár kilométerre tűnt el a radarról, épp a lakókocsipark felett.

FELKAPOTT