Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,958 $

A miniszterelnök főtanácsadója nagy hírrel szolgált a nyugdíjasok és hozzátartozóik számára

Egy hiánypótló szolgáltatásról van szó.

Fotó: MTI/Soós Lajos
Egészség/Életmód

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója egy, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben osztotta meg követőivel, hogy már több mint 500 ezren regisztráltak a Gondosórára, a szolgáltatás indítása óta 6500 súlyos, életmentő helyzetben segítettek már a diszpécserközpont munkatársai.

Bejegyzésében a politikus kitért arra, hogy Gondosóra nem csak életmentésre alkalmas, eddig több mint 38 ezer hétköznapi esetben is megnyugtató megoldást tudott adni a segélykérőnek, ennek nyomán pedig mindenkit arra biztat, hogy regisztrálja 65 éven felüli családtagját, és ajánlja a szolgáltatást másoknak is.

A főtanácsadó posztjában hangsúlyozta, „a Gondosóra program nemzeti ügy, hiszen idős szeretteink biztonsága mindannyiunk számára kiemelten fontos”. Érdekességképpen Nyitrai megosztotta, hogy a Gondosóra legidősebb felhasználója a 106 éves Gizi néni, akinek jó egészséget kívánt.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.