Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,84 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
62,199 $

Milák Kristóf visszatér a versenyzéshez

Egyéves kihagyás után az olimpiai bajnok Milák Kristóf újra rajthoz áll a következő hónapban megrendezésre kerülő országos úszóbajnokságon.

Fotó: A győztes Milák Kristóf a 100 méteres férfi gyorsúszás döntője után a 125. Úszó Országos Bajnokságon Kaposváron 2023. április 19-én. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az SzPress Hírszolgálat pénteken, a tenerifei edzőtábor zárónapján jelentette be a nagy visszatérőt, vette észre az Origo.

A 24 éves Milák Kristóf legutóbb tavaly áprilisban versenyzett a Kaposváron megrendezett országos bajnokságon, ahol 1:52.88 perces idővel nyerte a 200 pillangót. Soron kívül Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma

Egyelőre nem ismertek Milák további tervei, így nem tudni, milyen számokban indul az országos bajnokságon, illetve hogy részt vesz-e az Európa-bajnokságon, vagy kizárólag az olimpiára koncentrál.

Milák Kristóf kapcsán az utóbbi hónapokban többen is megszólaltak, ugyanis az úszószövetség sokáig nem tudta őt elérni, így abban sem voltak biztosak, hogy a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója véghez tud vinni egy olyan felkészülést, ami sikeres olimpiai részvételt eredményezhet.

Csak a jövő évtől jön az ingyenes készpénzfelvétel a postákon

Megjelent a Magyar Közlönyben az a törvény, amelyik a postákon is lehetővé teszi az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 ezer forintig, ám mint kiderült, erre csak 2025-től nyílik lehetőség.