Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Menczer Tamás beszédes szelfije a Békemenetről

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója egy igen látványos szelfivel köszönt be a Békemenetről.

...svg content...Fotó: Facebook/Menczer Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Az időjárás végül nem mosta el a Békemenetet, nem tette tönkre a programokat, még ha néha szitál is az eső. Ez pedig lehetővé teheti azt, hogy megdőljön az eddigi rekord, és sokkal többen legyenek kint, mint korábban bármikor.

Az ok egyértelmű és súlyos, miután egyre nagyobb esély lehet egy európai háborúra az ukrán-orosz konfliktus miatt. Orbán Viktor miniszterelnök harcol ez ellen, de még mindig többen vannak, akik más narratívák képviselnek, és Ukrajna rengeteg katonai támogatást kap, és már arról is szó van, hogy katonákat kaphat az ukrán hadsereg. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

A Békemenetre a Fidesz politikai is kilátogattak, nemcsak Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás is megjelent a tömegben, és egy nagyon beszédes, látványos szelfivel köszönt be a vonuló tömeggel.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.