Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Menczer Tamás szerint Magyar Péter sem lehet opció Magyarország vezetésére

Menczer Tamás továbbra is Orbán Viktorban látja a megoldást, Magyar Péter pedig egyáltalán nem opció számára Magyarország vezetésére, ahogyan más sem a jelenlegi miniszterelnökön kívül.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszédet mond kampánykörútján Budapest XVI. kerületében a Szentmihályi Kulturális Központnál 2024. május 21-én. A kormányfő mellett Kovács Péter, a kerület polgármestere (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Menczer a közönség előtt hangsúlyozta, Magyarország nagy veszélyben van, amit meg kell védenünk. Megjegyezte, az mindenképpen jó hír, hogy van egy békepárti miniszterelnökünk, Orbán Viktor. „És ő nem kórházban fekszik, mint Szlovákia miniszterelnöke, innen is jobbulást kívánunk, hanem Orbán Viktor egészséges és erős, és ő maradt az egyetlen akcióképes, békepárti miniszterelnök Európában.”

Hangsúlyozta, Orbán egy olyan miniszterelnök, aki mindig megvédte a magyar érdeket, hiába a sok válság. „Orbán Viktor mindig megvédte a magyar érdeket.” Szerinte ez most is lehetséges, ha a magyarok ott vannak mögötte, és melléállnak. Kiemelte, nincs más opció Magyarországon az ország vezetésére, Magyar Péter sem. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

„Ez a családromboló, nárcisztikus, önimádó figurák, ilyen politikai kalandorok” Feltette a kérdést, rájuk bízzuk az országunkat? Menczer szerint az „óbololdal” már nem egyszer tette tönkre az országot, míg az újbaloldalon politikai kalandorokat lát.” Menczer arra kéri az embereket, támogassák Orbán Viktort, és akkor biztosítottá válik az ország védelme.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.