Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Megverte saját apját, egy ismerősét és 14 alkalommal lopott egy 30 éves győri férfi

Sőt, ha ez nem lenne elég, még egy kábítószerrel kapcsolatos másik eljárás is indult ellene.

...svg content...Fotó: Unsplash/engin akyurt
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Győri Járási Ügyészség beszámolója szerint a 30 éves férfi tavaly nyáron egy hajnali időpontban jelent meg szülei otthonánál: a szülők arra ébredtek, hogy fiuk a bejárati ajtót üti és kiabál, mert nem jut be. A férfi apja felismerte, hogy fia ismételten tudatmódosító szer hatása alatt áll, így nem is akarta beengedni a házba.

Csakhogy a vádlott ezen még jobban feldühödött, majd lapáttal, ezt követően lombseprűvel, majd kövekkel, fával és vasdarabokkal támadt saját apjára, aki többszörös csonttörést szenvedett. Csakhogy még mielőtt a rendőrök kiérkeztek volna a helyszínre, a férfi elmenekült. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A vádlott apja még aznap délután hazatért a kórházból, s arra lett figyelmes, hogy a történtek után fia megint az ingatlan udvarán tartózkodott. A 30 éves férfi ekkor már ittas is volt, majd ismételten vita alakult ki a súlyos sérüléseket szenvedett apa és a részeg fia között, mire a fiú ismételten bántalmazni próbálta, kövekkel, vassal és székkel is megdobálta édesapját.

Az apa végül megelégelte a helyzetet és elővette engedéllyel tartott gázriasztó fegyverét, mire a férfi megijedt és menekülni próbált, ám ezúttal a rendőröknek sikerült elfogni a szomszéd telken. A vádirat szerint az elkövető hét hónap eltéréssel egyik ismerősének is töréses sérülést okozott. A vádlott jövedelemmel nem rendelkezett, vagyon elleni bűncselekményekből tartotta el magát, üzletekből és ismerősöktől lopott összesen legalább 14 esetben, sőt, kábítószerrel kapcsolatosan eljárás is indult ellene.